Valóban lehetséges hatalmas, telt melleket növeszteni műtét nélkül!

Sziasztok, lányok! Szeretném megosztani veletek a személyes tapasztalatomat azzal kapcsolatban, hogyan növeltem meg a mellméretemet. Már attól a pillanattól fogva, hogy elkezdtek nőni, elégedetlen voltam a melleimmel. Kisebbek voltak a barátnőim méreténél. A 20 éves születésnapomig még reménykedtem benne, hogy legalább B kosárméretűre megnőnek majd, de végül minden reményem elszállt. 20 évesen még mindig teljesen laposak voltak a melleim.

Attól eltekintve, hogy nem voltak melleim, elégedett voltam az alakommal. Mindig is vékony, filigrán alkatú voltam, a hasam lapos, a fenekem kerek. Sokat tornáztam, és bár a karom megerősödött, a mellem ugyanolyan maradt. Aztán elkezdtem különféle módszerek után kutatni, melyek segítségével megnövelhetem a mellméretemet: káposztát ettem, tejjel ittam a teát, masszíroztam, kék agyagpakolást tettem rá és rengeteg különböző krémet kipróbáltam, sőt, még mustárpor borogatást is használtam. Ám csalódottságomra semmi sem segített.

Hogyan növelheted meg a melledet otthon

Miután sokféle módszert kipróbáltam, nem hittem benne, hogy műtét nélkül is lehetséges a mellnagyobbítás. De a mellimplantátumok beültetése veszélyes, és sokan nem is elégedettek az eredményekkel, ezért nem is vettem figyelembe ezt a lehetőséget. Drága és ijesztő! Ezután abban kezdtem reménykedni, hogy majd gyerekszülés után talán nagyobbak lesznek.

Ám a csoda nem történt meg. Terhesség és szoptatás alatt (3 hónapig szoptattam) csak egy méretet nőtt a mellem. Már azzal is boldog lettem volna, ha ez így marad, de amikor abbahagytam a szoptatást, az eredeti méretére zsugorodott vissza. Sőt, még vesztett is valamelyest a teltségéből.

Abbahagytam a mellnöveléssel kapcsolatos ábrándozást, és egyszerűen csak elfogadtam, hogy nekem ilyen kicsi a méretem. Olyan speciális alsóneműket vásároltam, amelyek optikailag javítottak a mellem megjelenésén, viszont ezt a hatást fürdőruhával már sokkal nehezebb volt elérni.

A remény visszatér

Egyszer, amikor a belvárosban jártam, összefutottam egy régi osztálytársammal. Mostanra csodálatos, nagy melle lett, pedig régen nem ez volt a helyzet. Meglepődve értesültem róla, hogy nincsenek gyerekei. Beugrottunk egy kávézóba és egy ital mellett elkezdtünk cseverészni. Elmesélte, hogy egy még ismeretlen krém, a Big Bust segítségével sikerült megnövelnie a mellméretét, és azt is elárulta, hol lehet ilyet kapni.

Big Bust (Bust cream) mellnagyobbító krém

Az interneten keresztül vettem meg a krémet. Nem voltak nagy elvárásaim, mivel az ára nevetségesen alacsony volt, és volt már elég negatív tapasztalatom más, ennél jóval drágább krémekkel is. A használata egyszerű. Reggelente és esténként körkörös mozdulatokkal finoman be kell masszírozni. Körülbelül egy hónap múlva a mellem két kosárméretet nőtt, és a formája is teltebb lett. Mit mondjak, tényleg ledöbbentem az eredménytől! Az után a hónap után le kellett cserélnem a teljes melltartótáramat.

A krém alkalmazása teljesen biztonságos. Teljesen természetes, növényi kivonatokon alapuló összetevőkből készült. Semmiféle negatív mellékhatást nem tapasztaltam, pedig néha allergiás szoktam lenni. Most már tudom, hogy az otthoni mellnagyobbítás lehetséges, biztonságos és megfizethető. Észrevettem, hogy a férjem azóta nagyobb érdeklődést tanúsít az irányomba, én pedig sokkal nyugodtabb lettem és sokkal inkább biztonságban érzem magam. Úgy tervezem, egy rövid időre leállok vele, de aztán újra elkezdem majd használni a krémet.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

11 Responses to Valóban lehetséges hatalmas, telt melleket növeszteni műtét nélkül!

 1. Saáry Kat says:

  Egy évig szoptattam, két hónapja hagytam abba. Sikerült lefogynom és visszaszereznem a régi alakom, kezdtem ismét elégedett lenni magammal. De sajnos a melleim is kisebbek lettek, elvesztették az eredeti alakjukat és teltségüket :(( Egy barátom tanácsára próbáltam ki az Upsize-t. Miután elkezdtem használni a terméket, már egy hét alatt érezhető volt a változás: a melleim kerekebbek (ez sokkal észrevehetőbb a kis mellek esetében) és valamivel feszesebbek lettek. Ráadásul, a termék gyorsan felszívódott, nem hagyott nyomot a ruháimon, és még az illata is kellemes volt! Az eredmény pedig teljesen elképesztő – két kosármérettel nagyobbak lettek a melleim, mindössze hat hét elteltével! Egyetlen csomagnyi termékkel! Ez aztán megéri az árát!

 2. Cseh Ica Ilka says:

  Nem nagyon tudom elhinni, hogy bármilyen krém képes lenne megnagyobbítani a mellem, de már belefáradtam a gondolkozásba… Nincs elég pénzem a plasztikai műtétekre, arra meg gondolni se merek, mi történhetne, ha valami pocsék sebész kése alá kerülnék! Úgy voltam hát vele, hogy nincs mit vesztenem, ezért megrendeltem a krémet! Ki fogom próbálni 🙂 Köszönöm!

 3. Oláh Karole says:

  A második gyermekem megszülése és szoptatása után vettem meg az Upsize-t. Mit is mondhatnék: a krém tényleg működik, a férjem azonnal észrevette a változást, és nagyon tetszett neki! :)) Egy csomagnyi termék egyhavi rendszeres használatra volt elegendő. Az eredmény már 2-3 hét alatt látható volt, a melleim teltebbek lettek… A gyártó azt állítja, hogy a krémben valamilyen növényi kivonat van, ami serkenti a zsírsejtek termelődését a mellben. És mivel a mellek többnyire zsírból és mirigyszövetből állnak, ezért a megfelelő zsírréteg képzése biztos nagyon fontos! Mellesleg… Miután abbahagytam a termék használatát, semmilyen drasztikus változás sem történt, de egy kicsit ráfüggtem, hogy őszinte legyek :))) Féltem, hogy a melleim hirtelen megereszkednek :))) Ezért, rendeltem még egy csomagnyit a termékből. A lényeg, hogy ha meg tudjátok venni a krémet, ne késlekedjetek! Íme, az én eredményeim:

 4. Szakáll Eszter says:

  Hűha… úgy néz ki, mintha megműttetted volna magad! Én még mindig hezitálok egy kicsit! Nagyon elégedetlen vagyok a melleim formájával és méretével :(( Eléggé kisebbségi komplexusom lett ez miatt… Arról ne is beszéljünk, hogy mekkora szenvedés, amikor fehérneműt kell vásárolnom! Mindenesetre, megrendeltem az Upsize-t, aztán majd kipróbálom! Köszönöm! Később írok majd.

 5. Soltész Ágnes says:

  Az egyik barátnőm plasztikai műtétje borzasztóan félresiklott, és most a fertőző klinikán fekszik… Ezért is kampányolok személy szerint annyira erősen a műtétek ellen. Több krémet kipróbáltam már, de a hatás mindig csak ideiglenes volt, a melleim hamar lógni kezdtek ismét. Most fogom majd megrendelni az Upsize-t, eléggé reménykedek, mert tömérdek pozitív visszajelzést olvastam a termékről.

 6. Vigh Kamilla says:

  Ez a termék a létező legjobb mellnagyobbító krém, pedig már rengeteg mindent kipróbáltam: az Evelyn-t, a Mama Comfort-ot, a Maxibust-ot, meg a Venus-t is, de az Upsize messze a legjobb, minden tekintetben. Ráadásul, a termék csak 4200 forint! Annyi, hogy a krémet egyedül az interneten lehet megrendelni, ezen a weboldalon. Talán ez az egyetlen hátránya. Most had meséljek egy kicsit a hatásáról. A termék tényleg segít megnöveszteni a melleink, de nem vált ki olyan allergiás reakciókat, mint az Evelyn teszi azt, és többet csinál az egyszerű hidratálásnál és táplálásnál, ellentétben a Venus-szal. A hatás tényleg látható. Nincs szükség semmilyen különleges diétára vagy edzésre – kizárólag a krém segítségével 5-7 cm-rel nagyobb mellekre tehetünk szert! Amikor megláttam a mérőszalagot, nem hittem a szememnek! Aztán szinte megőrültem a boldogságban! A csomag 2 hónapra volt elegendő, ennyi idő alatt értem el ezt az eredményt. Egyébként meg, a melleim nem kezdtek el lógni (ami gyakran előfordul más krémek esetében), tehát az Upsize hosszútávú hatást biztosít! Nem létezik, hogy van olyan, akinek ez nem tetszik 🙂

 7. Vigh Kamilla says:

  U.I. Az önmasszírozó technikáról annyit, hogy körkörös mozdulatokkal kezdjétek a melletek közepe felé. Általában, hagyni szoktam valamennyi krémet a melleimen, amíg az magától teljesen fel nem szívódik, így a megemelő hatás még jobban láthatóvá válik.

 8. Meyer Dorika says:

  Lányok, ez a krém csodálatos! Mindig is kis melleim voltak, mondjuk alapból kicsi vagyok. De most úgy nézek ki, mint valami híresség :))) 2 hónapig használtam az Upsize-t, és ilyen melleim lettek tőle! :))) A férjemmel teljes eksztázisban vagyunk! :)) Csak ajánlani tudom 🙂

 9. Schmit Veronika says:

  Sokat hallottam már erről a krémről, mindenki azt mondja, hogy azon kevés termék közé tartozik, ami olcsó, de minőségi. Egy hete rendeltem meg, pár nappal ezelőtt próbáltam ki először magamon 🙂 Én úgy gondolom, hogy minden szépségápoló terméknek fontos, hogy természetes összetétele legyen, ezért is olyan kiváló az Upsize. A krémben csupa tökéletesen természetes eredetű alkotóelem található (argán olaj, zsurló, stb.). Szóval, elkezdtem használni a terméket, és a melleim egyszer csak megnőttek és tökéletesen kerekek lettek… Szerintem még egy hónap és D-s melleim lesznek! 🙂

 10. Sós Erika says:

  Lányok… Én gyakran járok külföldön, főleg Németországban, és meg kell hogy mondjam, hiába gyártják ott a terméket, mégis annyira népszerű, hogy egyszerűen nem lehet beszerezni a patikákban, sehol az egész országban! Szokás szerint, mi eléggé le vagyunk maradva, de legalább online meg lehet rendelni a terméket, ez is valami. Nézzétek csak meg az eredményeim (egy éve vettem meg Chicagóban, egy sima gyógyszertárban).

 11. Vigh Kat says:

  Szuper! Én is megrendelem magamnak a terméket! Elegem van a komplexusaimból! Nagy, gyönyörű melleket akarok, de nem vagyok hajlandó kés alá feküdni, az tuti! 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *